Skip to main content

Snelle uitbreiding van logistiek centrum Twentepoort Groep door legbordstellingen met verdiepingsvloeren

Referentie

Bedrijfsnaam: Twentepoort Groep
Plaats: Wierden
Producten geleverd: Legbordstellingen met verdiepingsvloer, statische palletstellingen, inrijstellingen

Palletstellingen voor TwentepoortMagazijnstellingen voorbereid op uitbreiding

In het begin beschikte Twentepoort over diverse locaties wat zorgde voor extra handelingen en vervoersbewegingen. Daarom besloot men een nieuw pand te bouwen. Dit pand werd deels ingericht met palletstellingen en legbordstellingen, waarbij rekening werd gehouden met een toekomstige uitbreiding.

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Door de komst van een nieuwe klant werd het magazijn omgebouwd. Hierbij werden de bestaande legbordstellingen uitgebreid met vloeren en nog meer legbordstelling secties, waardoor Twentepoort nu beschikt over 3 verdiepingen in plaats van één vloer.

Dexion de juiste partner

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Twentepoort had diverse redenen om voor Dexion te kiezen, maar enkele redenen waren de bekendheid van Dexion en de representatieve uitstraling van de magazijnstellingen. De magazijnstellingen zijn gegalvaniseerd en daarom paste dit goed bij de inrichting van het magazijn. Dit bij elkaar opgeteld resulteerde in een correcte projectprijs/kwaliteit verhouding.

"Gedurende het gehele proces waren wij zeer tevreden met de kwaliteit van de installatie en de mogelijkheid om producten / systemen te combineren om de functionaliteit te verhogen. De proactieve aanpak van Dexion tijdens het ontwerpen en installeren van de nieuwe magazijnstellingen is van onschatbare waarde geweest"  Martin Noeverman, directeur van Twentepoort Group.

Geleverd bij Twentepoort Groep:

• 960 europallets (palletstelling)
• 192 blokpallets (inrijstelling)
• 500 meter legbord (met 2 tussenvloeren)
• 975 m2 bedrijfshal

Twentepoort Groep

De solide Twentepoort Groep bestaat uit 3 dochterondernemingen. Twentepoort Logistiek is specialist in dagelijks transport van complete partijen en groupage van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië, terwijl Twentrex gespecialiseerd is in het ‘just-in-time’ afleveren van urgente leveringen door geheel Europa. TwenPack is specifiek opgericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar E-fulfilment en levert webshop logistieke diensten aan zowel kleine als grote webshops.

Bekijk in dit filmpje hoe TwenPack haar E-fulfillment proces prima op orde heeft met o.a. de magazijnstellingen van Dexion.
Heeft u zelf plannen om uw logistiek uit te besteden of wilt u meer informatie over de Twentepoort Groep? Kijk dan op de website: www.twenpack.com

Download het referentieblad van Twentepoort Groep.