Skip to main content

12.500 palletplaatsen voor Bakker Transport & Warehousing met verrijdbare palletstellingen van Dexion

Bakker Transport & Warehousing, Heerenveen

Referentie

Bedrijfsnaam: Bakker Transport & Warehousing
Plaats: Heerenveen
Producten geleverd: Verrijdbare palletstellingen, shuttle stellingen 

Verrrijdbare palletstellingenUitbreiding hal

Door de enorme groei van Bakker Transport & Warehousing, werd het uitbreiden met een nieuwe opslaghal noodzakelijk. Belangrijk was dat de opslagcapaciteit heel hoog moest zijn.

 

Verrijdbare palletstellingen

Bakker en Dexion gaan al jaren terug. Ruim 17 jaar geleden heeft Dexion al verrijdbare palletstellingen geleverd, waar nog steeds met volle tevredenheid en zonder storingen mee wordt gewerkt. In tegenstelling tot de meeste projecten, heeft Dexion eerst een ontwerp voor de verrijdbare palletstellingen gemaakt en daar omheen is het gebouw ontworpen. De verrijdbare palletstellingen maken goed gebruik van de hoogte van het pand, de palletstellingen reiken bijna tot het plafond en leveren in totaal 12.500 palletplaatsen op.

"Door de goede ervaring met de Dexion installatie van 17 jaar geleden, was het voor ons duidelijk dat wij weer betrouwbare verrijdbare palletstellingen van Dexion wilden hebben"  Anne Bakker, eigenaar.

Geleverd bij Bakker Transport & Warehousing:

Ruimtebesparing met verrijdbare palletstellingen

- 12.500 palletplaatsen

Bakker Transport & Warehousing

Bakker Transport & Warehousing is een geavanceerd (inter)nationaal transport, op- & overslagbedrijf in Heerenveen. Bakker is gespecialiseerd in zowel ‘droge’-, koel- en vriesopslag als nationaal en internationaal vervoer. 

Download het referentieblad van Bakker Transport & Warehousing.