Skip to main content

Enorme opslagcapaciteit in vriesruimte J&A Asian Food door verrijdbare palletstellingen

Referentie

Bedrijfsnaam: J&A Asian Food
Plaats: Nijkerk
Producten geleverd: Verrijdbare palletstellingen en statische palletstellingen

Nieuwe opslagruimte voor J&A Asian Food

J&A Asian Food behoort tot dezelfde eigenaar als De Vries Pluimveeverwerking in Nijkerk en werd opgericht om Japanse en Chinese restaurants te bedienen met vleesproducten. In het nieuwe pand werd een productieruimte gerealiseerd, maar ook voldoende opslagruimte, zodat ook derden hun vlees- en visproducten kunnen opslaan.

Verrijdbare palletstellingen in vriescelVriesruimte ingericht met verrijdbare palletstellingen

De vriesruimte in het nieuwe magazijn werd ingericht met verrijdbare palletstellingen van Dexion. De verrijdbare palletstellingen zijn 14 meter hoog en bieden ruimte voor 3.000 palletplaatsen. Doordat er maar één gangpad nodig is, wordt de opslagcapaciteit verdubbeld waardoor bovendien de energiekosten aanzienlijk lager worden.

Verrijdbare palletstellingen zorgen voor enorme opslagcapaciteit

De verrijdbare palletstellingen van Dexion zijn zeer geschikt voor koel- en vriesruimten en werkt probleemloos bij temperaturen tot -50º C. Dit, in combinatie met het realiseren van de maximale opslagcapaciteit, maakte de keuze voor J&A Asian eenvoudig.

Inrijstellingen geplaatst in de shockvriezer

J&A Asian heeft ervoor gekozen om de shockvriezer in te richten met inrijstellingen. De inrijstellingen in de shockvriezer zijn 5 meter hoog en kunnen aan 60 pallets een plek bieden. Dit betekent dat J&A Asian tot 80 ton invriezen, waarbij inkomende goederen binnen 15 uur worden ingevroren tot -20º C.

Herman de Vries, directeur van J&A Asian Food, is zichtbaar trots: "Met het nieuwe pand kunnen wij enorm flexibel zijn in onze dienstverlening naar de klanten toe. De opslagcapaciteit is geweldig als je het vergelijkt met de beschikbare vierkante meters vloeroppervlak."

Resultaat:

• 3.000 palletplaatsen met verrijdbare palletstellingen
• 684 europallets of 504 blokpallets met statische palletstellingen in droge opslag
• 60 palletplaatsen met inrijstellingen

J&A Asian Food

J&A Asian Food is in het najaar van 2011 opgericht als groothandel om horecaondernemers in Nederland, Duitsland en andere Europese landen van Oriëntaalse en Mediterrane producten te voorzien. Het assortiment van J&A Asian Food bestaat uit honderden producten en wordt volledig afgestemd op de wensen van haar klanten. De producten worden wekelijks bij meer dan 120 klanten tot in de keuken of het magazijn bezorgd. 

Download het referentieblad van J&A Asian Food.