Skip to main content

Dexion produceert ook over grootvakstellingen van het type Longspan 3 (LS3). Deze LS3 grootvakstellingen zijn geschikt voor grote en soms incourante goederen, zogenaamde ugly’s, die niet in standaard legbordstellingen passen. Maar ook voor goederen opgeslagen in plastic bakken of losse producten. De grootvakstelling LS3 is eenvoudig verstelbaar in de gewenste vakbreedtes en – hoogtes.

Verstelbare vakhoogtes

Doordat de indeling eenvoudig is aan te passen, kun je de maximale opslagcapaciteit bereiken, simpelweg omdat je de vakgroottes kunt aanpassen aan de op te slagen goederen. De vakhoogtes zijn per 50 mm verstelbaar. Daarnaast is de montage van de grootvakstelling LS3, en dus ook het verstellen van de liggers, eenvoudig en snel. Ook bij veranderende opslageisen, kun je de grootvakstelling LS3 dus makkelijk aanpassen.

Verzonken legborden

De grootvakstelling LS3 bestaat uit gegalvaniseerde stijlen en de liggers zijn ge-poedercoat. De liggers zijn vanzelfsprekend voorzien van borgpennen, wat voorkomt dat de liggers naar boven worden geduwd en daardoor kunnen vallen. De liggers zijn verkrijgbaar in een getrapte S-profiel, hierdoor kunnen de legborden eenvoudig óp de ligger worden geplaatst. Het S-profiel zorgt ervoor dat het legbord verzonken in de ligger komt te liggen, wat zorgt voor een nette afwerking. Je kunt kiezen voor een spaanplaat legbord of stalen grootvaklegborden. Ook zijn er liggers met een Z-profiel leverbaar, deze liggers worden gebruikt als artikelen op de liggers kunnen rusten, zonder dat er een legbord nodig is.

Met verdiepingsvloer

De LS3 grootvakstelling kan worden voorzien van een verdiepingsvloer, waarbij de vloer steunt op de frames. Hierdoor realiseer je meerdere verdiepingen op een relatief klein vloeroppervlak en maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte (tot wel 13.500 mm. hoog).

Uiteraard zijn er diverse accessoires leverbaar, zoals etikethouders, verdeelschotten, garderobestangen en beugels voor de opslag van autoruiten of banden.

Voordelen van een grootvakstelling LS3:

  • Grote variëteit aan framehoogtes en -dieptes;
  • Brede keus uit liggertypes en -lengtes;
  • Efficiënte opslag van grotere en zwaardere producten;
  • Ook geschikt voor opslag van kunststof bakken en losse items;
  • Aan 2 zijden toegankelijk;
  • Ook leverbaar met verdiepingsvloer;
  • Snel en eenvoudig te monteren (en demonteren);
  • Getrapte S-profiel ligger zorgt voor verzonken legborden;
  • Uitgebreid assortiment accessoires.

Onze grootvakstellingen LS3 zijn ontworpen en getest om te voldoen aan de aanbevelingen van de FEM Shelving Design Code 10.2.06.

Voor vragen over de grootvakstellingen type LS3 kun je contact opnemen met een van onze adviseurs of bellen naar +31297239437

Grootvakstelling LS3 standaard afmetingen
Diepte 450 / 600 / 750 / 900/ 1.000 / 1.200 mm.
Lengte 1.200 / 1.500 / 1.800 / 2.400 / 2.700 mm.
Hoogte 1.500 / 2.000 / 2.500 / 3.000

Legbordcapaciteit
Belastbaarheid legbordniveau tot 800 kg.
Belastbaarheid per sectie tot 6.900 kg.

Afwerking
Frames- verzinkt
Liggers - Ge-poedercoat RAL 9002 (andere kleuren mogelijk)

Accessoires
Uitgevoerd in verzinkt of ge-poedercoat

Bovenstaande afmetingen zijn standaard. Indien je andere afmetingen wenst, kun je contact met ons opnemen over de mogelijkheden.