Skip to main content

Palletstellingen Dexion het meest geschikt voor opslag van grondstoffen voor Coppens International

Coppens International, Nederland

Referentie

Bedrijfsnaam: Coppens International
Plaats: Nederland
Producten geleverd: Statische palletstellingen

Opslag van zware producten

Coppens International, ontwikkelaar en producent van visvoeders, besloot dat de productie met bijbehorend magazijn moest worden ondergebracht in een nieuw gebouw.

Palletstellingen voor zware grondstofzakkenHet was duidelijk dat het nieuwe magazijn moest worden ingericht zó worden ingericht dat de zware grondstofzakken op een stabiele en overzichtelijke manier konden worden opgeslagen.

 

 

Palletstellingen voor grondstoffen

Voor de opslag van grondstoffen en gereed product, was het duidelijk dat dit op palletstellingen moest gebeuren. De palletstellingen zijn robuust genoeg om de zware zakken met grondstoffen te dragen. Daarnaast creëer je met palletstellingen een volledig toegankelijk magazijn. Hierdoor kan er met meedere mensen en heftrucks tegelijk worden gewerkt. Een vereiste van Coppens was dat zij een leverancier wilde met een "alles uit 1 hand" principe voor zowel de palletstellingen alsook het interne transport.

Dexion: specialist in magazijnstellingenPalletstellingen voor Coppens

Doordat de tot dan toe uitgenodigde aanbieders géén eigen productie hadden van magazijnstellingen én interne transportmiddelen, adviseerde Dexion om deze 2 dingen los te koppelen. Een magazijninrichter is specialist in magazijnstellingen en een heftruckleverancier is specialist in transportmiddelen. Dit heeft als voordelen; grote en brede kennis van eigen product, marktconforme prijs, eigen fabriek en korte communicatielijnen waardoor de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Coppens begreep het belang van het hebben van 2 gespecialiseerde leveranciers en heeft daarom voor de levering en montage van de palletstellingen gekozen voor Dexion. Uiteraard leidt een goede samenwerking tussen magazijninrichter en heftruckleverancier tenslotte tot een optimaal eindresultaat.

Resultaat:

  • 260 Secties palletstellingen en 2.996 blokpalletplaatsen.

 

Coppens International

Coppens International werd in 1993 opgericht en exporteert momenteel visvoer aan meer dan zestig landen wereldwijd. Ze ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige visvoederprogramma's voor bijna elk soort gekweekte vis, ook voor alle ontwikkelingsfasen die een vis heeft, en heeft onlangs de begeerde, verantwoorde ASC-certificering gekregen.

Download het referentieblad van Coppens International.